Екип

Антония Господинова

Казвам се Антония Господинова и съм студент в четвърти курс със специалност „Политология“ в катедра „Политически науки“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Към момента се занимавам предимно с обучението си. Първата ми публикация е на тема „Близкият Изток и Турция“.

Владимир Славенски

Той е бакалавър по Политология и магистър по Бизнес администрация от ПУ „Паисий Хилендарски“. Докторант е към катедра „Политически науки и национална сигурност“. Научни интереси: Международни отношения, Дипломация в Балканския регион, политическите и избирателните системи на европейските страни.

Габриела Танева

Казвам се Габриела Танева Танева. На 22 години съм. Бакалавър по Публична администрация от Пловдивски университет “Паисий Хилендарски”. Интересувам се от политика и социални науки.  Изключително креативна и целеустремена личност съм. 

Димитър Видолов

Димитър Видолов е студент в специалност Политология в ПУ „Паисий Хилендарски“. Основните му интереси са съвременните конфликти в Ирак, Сирия и Йемен. Личните му интереси извън политическите науки са в сферата на художествената литература – той е писател-аматьор, чиито творби тепърва ще бъдат публикувани.

Дона Гъркова

Това е Дона Гъркова, студентка втори курс, специалност Международни икономически отношения. Родена е в град Пловдив, един от най-старите живи градове в света. Обича работата и комуникацията с хора, защото така обменя опит и идеи, намира нови приятели и открива общи цели. Работата и като рецепционист и е помогнала да придобие отлични комуникационни умения, научила я е на отговорност, постоянство и работа в екип. 

Елена Златева

През 2015 г. Елена Златева завършва бакалавърска програма по „Политология“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Магистратурата ѝ е „Бизнес комуникации и връзки с обществеността – мениджър“. Понастоящем е докторант в катедра „Политически науки и национална сигурност“ с тема на дисертацията „Новите медии като инструмент за политическо участие на гражданите в България“

Елина Калеканова

Казвам се Елина Калеканова на 23 години. Средното ми образование е „Банково дело“ към Професионална гимназия по икономика „Карл Маркс“ с професионална квалификация. Към настоящия момент съм студентка по „Политология“ – IV курс в ПУ „Паисий Хилендарски“. Съчетавам обучението си с работа като крупие, което ме научи да бъда изключително дисциплинирана, отговорна и постоянна, да съумея да отделя личното от професионалното и да подобря комуникационните си умения. Интересите ми са предимно в областта на националната сигурност и правото.

Калин Талигаров

Калин Талигаров е студент по „Политология“, IV курс, в ПУ „Паисий Хилендарски“. Средното си образование завършва в СУ „Св. Паисий Хилендарски“. Член е на „Клуба на политолога“. Основните ми интереси са свързани с по-задълбоченото запознаване на различните геополитически интереси в сферата Сащ-Китай-Русия, Черноморски регион и Западни Балкани. Личните ми интереси извън политическите науки са в сферата на активен начин на живот, среща с приятели и екскурзии.

Нелита Мирончова

Казвам се Нелита Мирончова. На 22 години съм от град Перник. Завършила съм Професионална гимназия по икономика, специалност Банково дело със засилено изучаване на немски език. Студентка по „Политология“ IV курс към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Един от най-големите ми интереси е туризма и опознаването на културите и историята на страните от цял свят.

Никол Еленкова

Никол Еленкова е студентка в IV курс специалност: „Политология“ към Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски“. Средното си образование завършва в Национална търговска гимназия и придобива професия „Икономист- информатик“ III степен. Член е на „Клуба на политолога“, където в периода 2017 – 2018 година заема поста секретар. Към този момент, студентката е отговорник на своя курс и взима активно участие в извън университетските дейности. Нейните интереси са предимно външната политика, политиките за сигурност и наднационалните обединения.

Теодора Цонева

Теодора Цонева е студентка по „Политология“, IV курс, в ПУ „Паисий Хилендарски“. Понастоящем е експерт Човешки ресурси към Студентски съвет на ПУ. Теодора има богат опит като стажант в различни иснтитуции, сред които Дирекция „Външнополитическо планиране, информация и координация“ към МВнР, консулски административен сътрудник в почетно консулство на Чешката Република, наблюдател към асоциация „Прозрачност без граници“ и други.

Даниела Пастармаджиева

Даниела Пастармаджиева е юрист и доктор по „Политология“. Преподавател е в катедра „Политически науки и национална сигурност“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Научно-изследователските ѝ интереси са в сферата на изборите и избирателните системи, гражданското участие, гражданската компетентност, сравнителните политически изследвания и други.